Wondershare Dr.Fone: A Complete Toolkit for Android and iOS Troubleshooting

Is uw smartphone vastgelopen op het vergrendelscherm? Heeft u per ongeluk gegevens verwijderd en wilt u deze terugkrijgen? Of wil je de telefoongegevens overzetten naar een nieuw exemplaar dat je hebt gekocht? In al deze en vele andere gevallen kunt u Wondershare Dr.Fone gebruiken.

Android- en iOS-smartphones en -tablets vertonen grove fouten en bugs wanneer ze een paar maanden of jaren ouder worden. Soms reageren de apparaten niet op aanraking of blijven ze vastzitten in een bootloop. Om al dergelijke situaties zelf aan te kunnen, moet u op zoek zijn naar een intelligente, betrouwbare en betaalbare mobiele reparatietool.

Wanneer de markt wordt overspoeld met dergelijke instruments, weet je eigenlijk niet welke je wilt kopen. Als u zich in een dergelijke situatie bevindt, lees dan dit artikel. Hier profileer ik de Wondershare Dr.Fone mobiele reparatieoplossing om erachter te komen of u deze applicatie echt kunt vertrouwen.

Regelmatige problemen met iOS- en Android-apparaten

Ik, jij en vele andere smartphone- en tabletgebruikers worden regelmatig geconfronteerd met de volgende problemen:

 • Het apparaat bleef hangen in de bootloop
 • De iPhone kan niet worden ontgrendeld met een wachtwoord waarvan u weet dat het juist is
 • U heeft een tweedehands smartphone of pill gekocht en moet het apparaat personaliseren
 • Per ongeluk verwijderde gegevens en willen herstellen
 • Het iOS- of Android-apparaat kan niet worden ingeschakeld
 • Moet om privacy- en veiligheidsredenen gegevens veilig van het apparaat verwijderen
 • Beheer en reset wachtwoorden van Apple ID, iPhone-vergrendelscherm, Android-vergrendelscherm, Wi-Fi-netwerk, slaapscherm, ouderlijk toezicht, enz.
 • U moet een volledige back-up van de telefoon maken
 • Los problemen op Android- en iOS-systeemniveau op, zoals het zwarte scherm des doods

Hoe Wondershare Dr.Fone u helpt

Ongetwijfeld zult u on-line honderden andere instruments vinden die beweren de meeste van de bovenstaande problemen op te lossen. Maar al die instruments zijn verschillende apps. Dus om het vergrendelscherm, het ontgrendelen van wachtwoorden en systeemproblemen op te lossen, koopt u uiteindelijk drie verschillende software program.

Dit is verspilling van tijd en geld. Wat als ik zeg dat u eenvoudigweg een alles-in-één software kunt krijgen waarmee u de meeste smartphone- en tabletproblemen kunt oplossen? Je hebt het goed gehoord! Wondershare Dr.Fone – Volledige Toolkit is een van de beste full mobiele oplossingen voor reparatie op softwareniveau van iOS, Android, Samsung en vele andere mobiele apparaten.

Dr.Fone – Volledige Toolkit helpt u door plug-and-play-reparatie aan te bieden voor de bovengenoemde en vele andere softwareproblemen met mobiele telefoons. Het enige dat u nodig hebt, is het mobiele apparaat verbinden met een Home windows-pc of Mac waarop de software program is geïnstalleerd en op een paar knoppen klikken om het mobiele apparaat te repareren.

Wat is Wondershare Dr.Fone?

Wat-is-Wondershare-Dr.Fone_

Wondershare Dr.Fone is een compilatie van verschillende reparatietools voor mobiele apparaten in één eenvoudig te bedienen Home windows- en macOS-applicatie. Van problemen met het vergrendelscherm als gevolg van kapotte touchscreens tot telefoonback-up, alles bevindt zich onder één dak. Dus als u problemen op softwareniveau van uw iOS- en Android-apparaten moet oplossen, kunt u Dr.Fone met vertrouwen gebruiken.

Het is een full software voor het beheren van mobiele telefoons die elke drukke en snelle skilled en individu moet bezitten. Hiermee kunt u smartphone- en tabletproblemen oplossen through uw eigen laptop of Mac. Bovendien hoeft u geen elektronica-, IT-hardware- of IT-softwareontwikkelingsachtergrond te hebben om de software efficiënt te kunnen gebruiken.

De gebruikersinterface van de app legt elke knop, menu, instellingen en functies uitgebreid uit. U weet dus alles wat u doet. De Information Restoration-knop op het startscherm van de app doet bijvoorbeeld precies wat hij zegt: gegevens herstellen van Android- en iOS-apparaten.

De mobiele softwarebeheertool is beschikbaar voor individuele gebruikers en zakelijke gebruikers. Als u op zoek bent naar een kosteneffectieve oplossing voor het repareren van mobiele software program voor uw bureau, kunt u ook deze app bekijken. Het wordt geleverd met onbeperkt beheer van mobiele apparaten en zoveel gebruikersaccounts als u wilt.

Wondershare Dr.Fone: beste eigenschappen

Hieronder vindt u de nuttigste en handigste functies van deze alles-in-één mobiele beheeroplossing:

#1. Telefoonbeheerder

Dr.Fone Cellphone Supervisor is als een compleet dashboard voor uw smartphone of pill.

drfone-telefoon-manager

Je sluit het apparaat aan en het dashboard toont honderden telefoonstatusgegevens en andere beheerfunctionaliteiten zoals hier vermeld:

 • Again-up
 • Samenwerken met telefoon
 • Exporteer alle gegevens
 • iCloud-beheer
 • Gegevens gum
 • En nog veel meer

#2. WhatsApp-gegevensoverdrachten

WhatsApp-gegevensoverdrachten

Als je overstapt van Android naar iOS en alle WhatsApp-chats en inhoud naar het nieuwe apparaat wilt overbrengen, kun je de WhatsApp-gegevensoverdrachtfunctie gebruiken. De software biedt ook selectieve overdracht van WhatsApp-teksten tussen apparaten.

Bovendien, als je meerdere mobiele apparaten gebruikt voor zakelijke doeleinden en alle WhatsApp zakelijke accountberichten op één apparaat wilt synchroniseren, doet Dr.Fone dit efficiënt.

#3. Telefoongegevensoverdracht

Met deze functionaliteit voor telefoonoverdracht kunt u gegevens overbrengen van de ene smartphone of pill naar de andere. U kunt ook volledige gegevens van mobiele apparaten overbrengen van Android naar iOS en omgekeerd.

De ontwikkelaar upgradet de app voortdurend zodat de software program de nieuwste mobiele besturingssystemen zoals iOS 16 en Android 13 kan ondersteunen. Als u mobiele telefoongegevens overzet naar vergelijkbare besturingssystemen, kunt u ook apps in hun huidige staat overbrengen.

#4. Information herstel

Data herstel

Onbedoeld gegevensverlies is een fundamenteel probleem voor elke eigenaar van een mobiele telefoon. Maar de Dr.Fone Information Restoration-tool verwerkt dit efficiënt. Of u nu iOS, Android, Samsung, enz. gebruikt, het kan verloren gegevens gemakkelijk sneller herstellen dan andere software program met dezelfde specificaties en waarde.

#5. Ontgrendel vergrendelde schermen

Als u uw Apple ID of het wachtwoord van uw Google-account bent vergeten en geen toegang kunt krijgen tot uw mobiele apparaat, moet u de functies voor schermontgrendeling voor Android en iOS uitproberen. De software is effectief op verschillende soorten apparaatvergrendelingen, maar de volgende zijn de meest populaire:

 • iTunes-back-upwachtwoord
 • Ontgrendel Contact ID, Face ID, Apple ID en Display Time-toegangscode
 • iCloud-activeringsslot omzeilen zonder iOS te jailbreaken
 • Omzeil organisatievergrendeling op zakelijke apparaten through Apple MDM en Android Enterprise Administration
 • Ontgrendel Android-apparaten met een pincode, vingerafdruk, wachtwoord en patroonvergrendelingen
 • Omzeil apparaatactiveringssloten zoals Samsung FRP of Google FRP zonder account en wachtwoord

#6. Reparaties op systeemniveau

Reparaties op systeemniveau

Bugs en fouten op iOS- en Android-systeemniveau zijn de ergste nachtmerries voor elke smartphone- en tabletgebruiker. Een zwart scherm, verschillende foutcodes, bootlooping, enz. staan ​​bekend als besturingssysteemfouten.

De Dr.Fone Systeemreparatietool is uitgerust met voldoende middelen om dergelijke problemen op te lossen. Als u deze software program op uw laptop heeft, hoeft u geen tijd meer te verspillen aan het bezoeken van lokale servicecentra voor de volgende problemen op systeemniveau:

 • iPhone/iPod Contact/iPad/systeemproblemen
 • Improve of downgrade naar het dichtstbijzijnde besturingssysteem voor iPhone en iPad
 • Repair Apple Emblem-fout, 1110-fout, opstartlus, enz.
 • Los meer dan 200 iTunes-fouten op
 • Android-systeemproblemen zoals Google Play werken niet, apps blijven crashen, zitten huge in een bootloop, enz.

#7. Wis gegevens voorgoed

Gegevens gum

Bent u een zakelijke skilled of maakt u zich grote zorgen over privateness? Vervolgens kunt u de functie Gegevens everlasting wissen gebruiken om gevoelige gegevens zoals chats, sms-berichten, media, hyperlinks, grote bestanden, app-gegevens, enz. te verwijderen. De functie werkt op zowel iOS als Android.

#8. Wachtwoordbeheerder

De Dr.Fone Wachtwoordbeheerder-module helpt u bij het beheren van alle wachtwoorden, pincodes, enz. voor het apparaat, evenals apps, web sites, bestanden, mappen, enz. Enkele belangrijke kenmerken zijn:

 • Zoek en herstel het Apple ID-account
 • Bewaar alle wachtwoorden voor e-mailaccounts in één veilige kluis
 • Herstel inlogwachtwoorden voor web sites en apps
 • Herstel opgeslagen Wi-Fi-wachtwoorden
 • Zoek op het apparaat naar het Display Time-wachtwoord

#9. Telefoonback-up

Telefoonback-up

Het maken van een back-up van apparaatgegevens en het herstellen van de inhoud van dergelijke back-ups is nooit ingewikkeld als u de Dr.Fone Cellphone Backup-functionaliteit gebruikt. De functie werkt op verschillende mobiele besturingssystemen zoals iOS, Android, Samsung, enz. De back-upfunctie omvat de volgende belangrijke functionaliteiten:

 • Draadloze en kabelgebaseerde back-up
 • Pas de bestaande back-up aan om ruimte te besparen
 • Gadgets selectief herstellen vanaf een apparaatback-up
 • Bekijk een voorbeeld van de inhoud van een back-up
 • Herstel rechtstreeks iTunes- en iCloud-back-up naar Android-smartphones of -tablets

Waarom moet je Wondershare Dr.Fone proberen?

Dit is waarom Wondershare Dr.Fone een stap voor is op andere Android- en iOS-reparatiesoftware:

Gemakkelijk en efficiënt

De software is belachelijk eenvoudig te bedienen. Als je nog nooit een mobiele reparatieoplossing hebt gebruikt, kun je nog steeds aan de slag met het repareren van problemen met een zwart scherm, vergrendelscherm, gegevensherstel, enz. door de Dr.Fone-gebruikershandleiding te lezen. In tegenstelling tot andere instruments zul je geen enkele discrepantie aantreffen tussen de stappen die worden beschreven in de gebruikershandleiding en in de daadwerkelijke software program.

Volledige gereedschapskist

Wondershare Dr.Cellphone zit vol met alle reparatieprogramma’s en algoritmen voor mobiele telefoons die u nodig heeft. De software toont ook alle kritische en handige reparatiefuncties op het startscherm. Schermontgrendeling, gegevensherstel, WhatsApp-overdracht, telefoonoverdracht, enz. staan ​​bijvoorbeeld recht voor u wanneer u de app opent. Vervolgens kunt u Mijn apparaat selecteren om meer hulpmiddelen voor het verbonden apparaat te verkennen.

Dataveiligheid

Het oplossen van problemen met mobiele telefoons met webapps is een groot risico. De app kan voor verwerkingsdoeleinden gegevens naar zijn datacentrum verzenden. Je weet nooit of de app op ethische wijze met dergelijke persoonlijke gegevens omgaat.

Met Dr.Fone verzendt u, aangezien dit een zelfstandige pc- of Mac-app is, geen persoonlijke mobiele telefoongegevens naar cloud-apps of opslag. Bovendien wordt alle communicatie tussen uw mobiele apparaat en de software program elektronisch gecodeerd. Vanuit privacy- en veiligheidsoogpunt kunt u deze app dus volledig vertrouwen.

Wondershare Dr.Fone: Prijzen

Wondershare Dr.Fone-prijzen

Deze buitengewoon succesvolle mobiele reparatieoplossing is verkrijgbaar in verschillende prijsniveaus, zodat u precies betaalt voor de service die u gebruikt. Schakel over naar de macOS-versie in het prijsportaal om prijsinformatie van de software voor macOS weer te geven.

Individuen

U kunt aan de slag met het basisabonnement, dat $ 39,95 kost. Vul het vervolgens aan met andere diensten zoals Dr.Fone – Gegevensherstel ($39,95), Dr.Fone – Schermontgrendeling ($39,95), Dr.Fone – Systeemreparatie ($19,95), Dr.Fone – Telefoonoverdracht ($29,95) en meer. Al deze aankopen zijn inclusief een licentie van 1 jaar.

Als je het gevoel hebt dat je alle functies nodig hebt, kun je vol vertrouwen de Wondershare Dr.Fone – Volledige Toolkit aanschaffen voor $ 99,95 voor een jaar.

Group & Zakelijk

Stel dat u een mobiele reparatiewerkplaats runt of de software voor commerciële doeleinden nodig heeft; je kunt een licentie krijgen voor 6 tot 10 mobiele apparaten voor $ 195,93. De licentie is één jaar geldig voor één gebruiker. U kunt tegen additional kosten het aantal beheerde mobiele apparaten en gebruikers verhogen.

Onderwijs

Heeft u een mobiele reparatie-leeracademie en wilt u de software voor uw leerlingen aanschaffen? Ben je scholar en wil je genieten van studentenkorting?

Voor studenten, docenten en instellingen begint Dr.Fone – Volledige Toolkit voor 1PC die 1-5 apparaten kan beheren vanaf $ 69,95.

Conclusie

Dus nu ken je Wondershare Dr.Fone van binnenuit. U kunt eenvoudig beslissen of dit de full mobiele reparatieoplossing is waarnaar u op zoek was. Obtain de software free of charge en probeer het eens.

Check of de software je kan helpen met de bestaande problemen van je smartphone en pill. Koop het als je de diensten leuk vindt en de Wondershare Dr.Fone – Volledige Toolkit op je Mac of laptop wilt houden voor toekomstige noodgevallen met je mobiele apparaten.

Vervolgens kunt u ook de Toolkit-recensie van Dr.Fone lezen.

Rate this post
Leave a Comment