How to Win at Customer Happiness with Freshworks

Klanttevredenheid is een van de belangrijkste zakelijke KPI’s en u zou moeten overwegen om eersteklas producten te implementeren om uw bedrijfsvoering en klantenondersteuningssysteem op te zetten. Het helpt u de beste klantenservice te bieden.

Freshworks-producten zoals Freshsales, Freshchat, Freshservice en Freshmarketer helpen u uw bedrijf een increase te geven en uw klanten gelukkiger dan ooit te maken.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is het huidige modewoord. Het is een feit dat gelukkige klanten loyale klanten zijn. En loyale klanten zullen uw product of dienst eerder aanbevelen aan hun vrienden en familie.

Het punt is: klantgeluk is een teamsport. Je moet het hele workforce aan boord krijgen om klanttevredenheid te winnen. Iedereen moet op dezelfde pagina staan: de marketing-, verkoop- en ondersteuningsteams.

Daarna kunt u uw klanten beter bedienen en al hun vragen effectief oplossen. Freshworks is een van de populairste klantenservicesoftware op de markt, die aan al uw behoeften op het gebied van klantenondersteuning voldoet.

Laten we, voordat we dieper ingaan op Freshworks, eens kijken naar de uitdagingen op het gebied van klantenservice waarmee bedrijven worden geconfronteerd.

Uitdagingen op het gebied van klantenservice

Klantenservice

Bij de omgang met klanten wordt de afdeling klantbetrokkenheid met veel problemen geconfronteerd. Hieronder volgen enkele voorbeelden:

Omgaan met boze klanten

Als er iets misgaat, worden klanten ontevreden en schrijven ze mogelijk slechte recensies voor uw product of dienst op Google of andere platforms. In de wereld van klantenservice zijn dit soort verhalen gebruikelijk. De uitdaging is om op een elegante manier om te gaan met teleurgestelde klanten. De mening van een klant over uw bedrijf kan worden beïnvloed door de manier waarop u op hem of haar reageert.

Zorg ervoor dat u sympathiseert met boze klanten wanneer u ze tegenkomt, en bewaar uw kalmte.

Onredelijk verzoek van een klant

Klanten vragen af ​​en toe om kortingen, functies of aanpassingen die u niet kunt bieden. Deze situaties komen vaak voor bij mensen die in de klantenservice werken.

Je moet eerst bepalen of je aan de eisen van de klanten kunt voldoen. Zo ja, wat zullen de kosten daarvan zijn – in termen van tijd, middelen en geld?

En ten slotte moet u het afzetten tegen het bedrag dat de klant u zal betalen. Als dit de vergelijking rechtvaardigt, kunt u doorgaan.

Gebrek aan geschikt gereedschap

Gebrek aan geschikte hulpmiddelen

Uw klanten zijn ongeduldig. Ze willen een snelle oplossing voor hun vraag. Ze hebben geen tijd om te wachten en verwachten dat je ze ontmoet waar ze maar willen communiceren. Het kan van invloed zijn op het hele proces van de kopersreis en op wat zij over uw bedrijf waarnemen.

Het ter plekke oplossen van klantvragen through het communicatiekanaal van hun voorkeur vereist een omnichannel-opstelling en passende instruments om te communiceren en klantvragen op te lossen.

Workflows voor klantenservice zijn niet afgestemd op de klantreis.

Als de workflows voor klantenondersteuning niet in kaart worden gebracht, kunnen knelpunten of storingen onopgemerkt en onopgemerkt blijven. Als cliënten onderweg te veel moeilijkheden tegenkomen, kunnen ze het bovendien volledig opgeven omdat ze niet aan hun verwachtingen voldoen.

Om aan de veranderende verwachtingen van klanten te voldoen, moet u uw doelgroep, hun interacties met uw merk en wat zij van u nodig hebben en willen, grondig begrijpen.

Staat u voor dezelfde uitdagingen en wilt u weten hoe u klanten kunt behouden en de beste klantenservice kunt bieden?

Probeer Freshworks voor uw service, maar laten we eerst eens kijken waarom het belangrijk is om klanten te behouden.

Waarom is het essentieel om een ​​klant te behouden dan een nieuwe te werven?

klanttevredenheid

Klanten die tevreden zijn met uw product of dienst zullen erop kunnen vertrouwen dat uw bedrijf hun behoeften begrijpt en zich inzet om hen te helpen hun langetermijndoelstellingen te bereiken.

Klanten behouden is een van de moeilijkste en belangrijkste dingen om te doen. Daarom is het behouden van een klant veel belangrijker dan het vinden van een nieuwe.

Als u een duurzaam bedrijf voor de lange termijn probeert te runnen, moet u ervoor zorgen dat uw huidige klanten de greatest mogelijke service krijgen die ze kunnen krijgen. U moet manieren zoeken om ze betrokken te houden en ervoor te zorgen dat ze op de hoogte zijn van uw producten of diensten.

Uw klant blij maken met uw product of dienst moet deel uitmaken van het koperstraject, en instruments als Freshworks helpen u uw klanten beter van dienst te zijn.

Freshworks helpt uw ​​organisatie op de volgende manieren waarde te bieden:

 • Maak het onboardingproces voor klanten effectief.
 • Geef klanten geïndividualiseerde ervaringen.
 • Ontvang suggestions en implementeer een feedbackkanaal voor klanten.
 • Begin een programma voor klantenbehoud.
 • Creëer een feedbackloop voor klanten
 • Beloon voorstanders en toegewijde klanten

En u kunt al deze dingen doen met Freshworks-producten.

Hoe werkt Freshworks het beste als u wilt dat uw klanten tevreden zijn?

Hoe werkt Freshworks het beste?

Freshworks is een gezonde SaaS-gebaseerde dienstverlener over de hele wereld. Het is gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken.

Bovendien richt het zich op allerlei soorten ondernemingen, groot of klein. Het helpt bedrijven om hun klanten de greatest mogelijke dienstverlening te bieden.

Laten we nu eens kijken naar de belangrijkste kenmerken van Freshworks.

Beheer van contacten en rapportage

Het sorteren van gegevens en leads is een van de grootste problemen bij het beheren van klanten.

Freshworks heeft een sterke part voor het sorteren van gegevens vanwege de functionaliteit voor gegevensdeduplicatie, die wordt ondersteund door de AI-engine. Het biedt herinneringen en waarschuwingen om agenten te helpen hun klantcontacten op de hoogte te houden. Het waarschuwt u zelfs wanneer een deal aan het rotten is of een klantcontact verouderd is en aandacht nodig heeft.

Een lead is het startpunt van de CRM-workflow in Freshworks en dient als toegangspunt. Afhankelijk van de ingestelde drempel wordt de lead uiteindelijk een contactpersoon. Hier worden de bedrijfsgegevens van de vereniging al ingevuld met de naam van de persoon, zodat u ze gemakkelijker snel kunt begrijpen.

Het systeem haalt gegevens voor specifieke contacten uit verschillende bronnen, waaronder Fb, Twitter en LinkedIn. Op deze manier kunt u de interessegebieden van de contactpersoon bepalen en die informatie gebruiken om u te helpen een gesprek met hem of haar te beginnen. Leads kunnen worden gefilterd aan de hand van verschillende standards, en u krijgt een leadscore voor elk succes dat u ermee boekt.

Assistent kunstmatige intelligentie

Om historische gegevens te gebruiken en analyses uit te voeren die processen verbeteren, gebruikt Freshworks zijn kunstmatige intelligentie-assistent Freddy. Het geeft u voorspellingen en inzichten waarmee u meer offers kunt binnenhalen. Het waarschuwt u voor gebieden waar de activiteit plotseling is veranderd, zodat u snel op deze situaties kunt reageren.

Freddy laat u op foundation van het activiteitenniveau weten of u op het punt staat een deal te sluiten of een klant te verliezen en helpt u bij het ontdekken van waardevolle offers.

Communicatie-opties

Het vermogen om effectief te communiceren is een van de belangrijkste aspecten van klantenbeheer, en Freshworks heeft veel functies om dit te ondersteunen.

Communicatie-opties

Gespreksopname, geïntegreerde VoIP-gesprekken en e-mailsjablonen zijn allemaal inbegrepen om het volgen eenvoudiger te maken en te voorkomen dat updates handmatig worden ingevoerd. Het doel is om al uw communicatie through de software program uit te voeren. Dankzij de trackingstatistieken die bij de e-mailsjablonen zijn inbegrepen, kunnen agenten zien welke leads het meest effectief zijn.

U kunt elk IMAP-compatibel e-mailaccount koppelen aan Freshworks, inclusief Gmail, Microsoft Workplace 365, Zoho Mail en andere.

De capaciteit van dit CRM voor het automatiseren van handmatige taken behoort tot de belangrijkste sterke punten. Hierdoor is het voor de software program eenvoudig om workflows en triggers op te zetten die u waarschuwen wanneer bepaalde mijlpalen zijn bereikt.

Producten van Freshworks

Freshworks-product

Freshworks biedt de onderstaande producten aan waarmee u uw klanttevredenheid op een georganiseerde manier kunt vergroten:-

 1. Versservice
 2. Freshdesk
 3. Nieuwchat
 4. Versverkoop
 5. Versmarketeer

Versservice

Versservice

Organisaties kunnen hun IT-activiteiten stroomlijnen met behulp van Freshservice, een cloudgebaseerde IT-helpdesk- en servicebeheeroplossing. De oplossingsfuncties omvatten een on-line kennisbank, een zelfbedieningsportal en een ticketingsysteem.

De Freshservice-prijzen beginnen vanaf het startersplan op $ 18,34/maand voor groeiende bedrijven tot $ 73,41/per maand voor het ondernemingsniveau. Freshservice biedt een free of charge proefperiode van 21 dagen met alle functies van betaalde abonnementen.

Freshdesk

Een veelzijdige en gebruiksvriendelijke cloudgebaseerde klantondersteuningstool is Freshdesk. U kunt klanten helpen through de communicatiekanalen van hun voorkeur met verschillende ondersteuningsopties, waaronder livechat, e-mail, telefoon en sociale media.

De prijzen voor Freshdesk beginnen met een groeiplan van $ 14,77/agent/maand voor groeiende bedrijven tot $ 85,01/agent/per maand voor het ondernemingsniveau. Het biedt ook free of charge abonnementen voor maximaal 10 agenten voor startups.

Nieuwchat

Freshchat-1

Klantbetrokkenheid, verkoop en ondersteuning kunnen worden bereikt through Freshchat. Het brengt de continuïteit van apps voor consumentenberichten naar bedrijven, waardoor ze bezoekers kunnen overtuigen en klanten kunnen verrassen.

De prijzen voor Freshchat beginnen met een groeiplan van $14,77/agent/maand voor groeiende activiteiten tot $85,01/agent/per maand voor het ondernemingsniveau. Het biedt ook free of charge abonnementen voor maximaal 100 agenten voor startups. Het free of charge abonnement van Freshchat omvat ook chatbot- en chatbotanalyses.

Versverkoop

Bent u op zoek naar een CRM-systeem? Overweeg voor uw verkoop- en marketingteams Freshsales (voorheen Freshworks CRM), een cloudgebaseerde CRM. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen de innovatieve bedrijfssoftware van Freshsales CRM gebruiken om bedrijven te helpen sneller te groeien.

Versverkoop-1

De prijzen voor Freshsales beginnen vanaf het groeiplan op $ 14,77/agent/maand voor groeiende activiteiten tot $ 85,01/agent/per maand voor ondernemingsniveau.

Versmarketeer

Naast het helpen bij het beheren van uw contacten en lijsten, het ontwerpen en leveren van effectieve marketingcampagnes en het automatiseren van e-mailmarketing, is Freshmarketer een volledig uitgeruste marketingautomatiseringssuite. Dankzij de Contemporary Market-Freshsales-integratie is het nog eenvoudiger om georganiseerde, uniforme gegevens over uw klanten en leads bij te houden.

De prijzen van Freshmarketer beginnen met een groeiplan van $ 19,71/maand voor groeiende bedrijven tot $ 310,74/per maand voor ondernemingen. Het free of charge Freshmarket-abonnement biedt 100 marketingcontacten per maand en maakt levenscyclusfasen van contacten, Shopify-integratie, website-tracking en het maken van e-mailmarketingcampagnes mogelijk.

Alternatieven voor Freshworks

Hoewel Freshworks de beste software is, is het voor meer duidelijkheid altijd het beste om de functies met vergelijkbare producten te vergelijken. Laten we Freshdesk-alternatieven bekijken.

Zoho

Zoho is een cloudsoftware. Het biedt software program voor productiviteit en samenwerking en hulpmiddelen voor on-line zakendoen, waaronder tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, databases, het maken van aantekeningen, wiki’s, webconferenties, projectbeheer, facturering en andere apparaten.

Freshworks versus Zoho

Freshdesk heeft een ingebouwd chat- en telefoonsysteem, waardoor het een echte omnichannel-oplossing is. Daarom kunt u met Freshdesk volledig profiteren van een effectieve omnichannel-oplossing, in tegenstelling tot Zoho Desk, waarmee u alleen een telefoonsysteem kunt gebruiken dat niet bij de helpdesk is inbegrepen.

Zendesk

Zendesk streeft ernaar de klantbetrokkenheid voor ondersteunings-, verkoop- en klantsuccesteams te vergroten.

Het helpt bij het verzamelen, evalueren en verbeteren van de volledige klantervaring. U ontvangt automatisch gedetailleerde rapporten over klantvragen, biedt AI-efficiëntie om tickets op te lossen en nog veel meer.

Freshworks versus Zendesk

Zendesk biedt instruments voor verkoopteams en heeft geen marketingproduct, maar Freshdesk kan zelfstandig of in combinatie met andere Freshworks-producten worden gebruikt. Klanten van Zendesk waarderen de mogelijkheid tot maatwerk, uitbreidbaarheid en een groot gebruikersbestand.

Conclusie

Freshworks is een softwarebedrijf dat on-line helpdeskdiensten levert. Het helpt bedrijven hun klanten te beheren, hun klanttevredenheid te verbeteren en hun ondersteuningskosten te verlagen.

Freshworks is zeer nuttig voor bedrijven die op zoek zijn naar een kosteneffectieve ondersteuningsoplossing. Het is gebruiksvriendelijk, cloudgebaseerd, gemakkelijk toegankelijk en beheert al uw klantondersteuningsbehoeften.

Freshworks is een volledige oplossing die u helpt bij het beheren van uw bedrijf en het bedienen van klanten in alle sectoren met een breed scala aan producten. Bedrijfseigenaren moeten overwegen om Freshworks-producten te implementeren voor hun bedrijfs- en klantsuccesstrategie.

U kunt ook enkele beste software program voor contactbeheer voor kleine tot middelgrote bedrijven verkennen.

Rate this post
Leave a Comment