5 Best LEAP Server Hosting Providers [2023]

Dankzij moderne technologieën worden on-line videogames meer dan ooit gespeeld.

Er zijn tal van gamegenres beschikbaar, en het actie- en avonturengenre is geliefd bij de meeste avid gamers. LEAP is een spel met een nieuw idea en een nieuw slagveld dat de harten van velen verovert.

Hoewel veel avid gamers hun video games zelf hosten, ondervinden ze vaak minder bandbreedte, prestaties, efficiëntie, vertragingen, fouten, onvoldoende grafische weergave en frequente afsluitingen.

Maar het spelen van LEAP vereist krachtige systemen, snellere connectiviteit en voldoende bronnen. Het kan dus lastig zijn om op deze manier video games te spelen.

Maar als u een LEAP-gameserver huurt bij een betrouwbare hostingprovider, wordt uw gameplay-ervaring vele malen beter vergeleken met zelfhosting.

Laten we begrijpen wat LEAP is en hoe een gamehostingprovider u kan helpen uw algehele gameplay te verbeteren en tegelijkertijd de problemen die daarmee gepaard gaan te voorkomen.

Wat is LEAP?

LEAP is een snelle first-person schietgame voor meerdere spelers met grootschalige gevechten. Dit spel heeft twee kanten; de eerste is United Earth Protection Coalition, en de andere is de rebellen Exo-Terrans. Je kunt de kant kiezen die meer betaalt en hen je arsenaal aanbieden.

LEAP is op 1 maart 2023 ontwikkeld en gepubliceerd door Blue Isle Studios. Sommige mods moeten nog op het Steam-platform worden uitgebracht en sommige zijn al bijgewerkt. In dit spel krijg je krachtige wapens, unieke klassevaardigheden en andere uitrusting zoals grijphaken, buitensporige voertuigen, jetpacks, enz.

Gameplay

De nieuw uitgebrachte first-player shooter LEAP en zijn graphics, personages, verhaal en gevechten geven je een unieke gameplay-ervaring. Je kunt samenwerken met je gekozen teamgenoten en unieke klassenvaardigheden en krachtige wapens gebruiken om als overwinnaar uit de strijd te komen.

In het spel kun je het terrein gemakkelijk en soepel doorkruisen met behulp van jetpacks, grijphaken en terreinvoertuigen. Zadel op een mechanische eland om de aanval te leiden of spring over een hoverboard om achteruit de strijd in te gaan.

Wat je speelstijl ook is, als LEAP-huursoldaat ben je uitgerust met een privé- of persoonlijk voertuig (PV), waarmee je snel lange afstanden kunt overbruggen en de kloof met je vijand kunt dichten.

sprongspel

Je krijgt een exosuit dat is uitgerust met veranderende vaardigheden: je kunt een steunschild naar beneden gooien om je tijdelijk te beschermen tegen het vuur van vijanden, of de orbitale laser inschakelen om vijanden binnen enkele seconden uit te roeien. Elk obstakel is een nieuwe kans om te rennen, aan te vallen of te stijgen. Als elitehuursoldaat kun je je unieke vaardigheden gebruiken om zowel de beweging als het slagveld soepel te volgen.

Bovendien kun je de grijphaak gebruiken om de hoogten te bereiken of een gerichte vlucht maken om vijandelijk vuur te vermijden. Pas de huurlingen aan met verschillende skinopties voor je exosuits, wapens en voertuigen. Het wordt ook geleverd met helm-emoji’s.

Bespot en pronk met de vijanden met brutaal en stijl. Dit spel bevat intens bloed en geweld en biedt plaats aan 60 spelers.

Waarom heb je een gameserver nodig om LEAP te hosten?

Regelmatig video games spelen zonder enige belemmering is waar avid gamers naar hunkeren. LEAP heeft een hoge resolutie en betere graphics, waardoor het er echt uitziet.

Maar wat als je systeem tijdens het spelen plotseling uitvalt of vertraagt?

U kunt aan uw verlies blijven denken of manieren vinden om dit probleem op te lossen.

Door een gameserver van een betrouwbare hostingprovider te kopen, kunt u uw game-ervaring verbeteren met zijn geavanceerde technologieën, voldoende bronnen, kracht en geweldige functies, terwijl inefficiënties of beveiligingsincidenten worden vermeden.

Dit zijn de voordelen van goede LEAP-serverhosting:

#1. Hogere uptime

Elke server beschikt over krachtige {hardware} en SSD-schijven, waardoor je recreation snel is en een hoge uptime gegarandeerd is. Dit zorgt ervoor dat er geen vertraging is en je kunt vrij en zonder onderbrekingen spelen.

#2. DDoS-bescherming

DDOS-bescherming-

Het is een onmisbaar voordeel dat bijna elke gameserverhost aan zijn klanten biedt. DDoS-bescherming helpt uw ​​persoonlijke gegevens en opgeslagen video games te beveiligen tijdens ongewenste overstromingsaanvallen. Het biedt verschillende beschermingslagen voor uw server, waardoor deze 24/7 beschikbaar is.

#3. Hoge performantie

Hostingproviders bestrijken de hele wereld om hun diensten beschikbaar te maken voor gebruikers, zodat u de dichtstbijzijnde serverlocatie kunt kiezen. Je krijgt de nieuwste Intel- en AMD-CPU’s, meer RAM en NVMe SSD-schijven. Dit zorgt voor hoogwaardig gamen, rechtstreeks vanuit huis.

#4. Gebruiksvriendelijke interface

Gebruiksvriendelijke interface-

Elke gameserver-hostingprovider biedt een gamepaneel dat gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig te bedienen is. Dankzij de vervolgkeuzelijsten en schuifmenu’s kunt u eenvoudig game-instellingen aanpassen of wijzigen, tussen video games schakelen, de serverstatus bekijken, een back-up maken van uw opgeslagen bestanden en meer.

Minimale systeemvereisten

Om LEAP op jouw systeem te spelen, heb je de volgende specificaties nodig:

  • Home windows 10 of nieuwer besturingssysteem
  • Quad-core 2,0 GHz of betere processor
  • 8 GB RAM
  • Nvidia GTX 960 of betere grafische kaart
  • DirectX-versie 12
  • Een goede breedbandinternetverbinding
  • Minimaal 30 GB beschikbare ruimte op uw computer

Laten we eens kijken naar de beste LEAP-hostingproviders die u een unieke game-ervaring bieden.

Nitratie

Huur een LEAP-server bij een premium hostingprovider, Nitrado, en ervaar probleemloos gamen. Het helpt u uw server efficiënt te beheren, zodat u het spel met meer kracht en controle kunt spelen. U kunt plug-ins en mods installeren en de toegang delen met andere leden om uw gameserver eenvoudig samen te beheren.

Nitrado biedt de kortste internetroutes zodat je ongestoord je recreation kunt spelen. Daarom garandeert het een hoge uptime en de laagste pings. Met elke serverlocatie die u kiest, krijgt u back-upfunctionaliteit waarmee u uw gespeelde video games en persoonlijke gegevens op een schijf kunt opslaan. Mocht u te maken krijgen met een incident zoals een cyberaanval of een natuurramp, dan kunt u eenvoudig uw gegevens herstellen.

afbeelding-258

U krijgt de beschikking over foutveilige, nieuwste en hoogwaardige serverhardware waarmee u uw recreation met betere graphics en snelheid kunt spelen. Nitrado beschermt uw server tegen ongewenste aanvallen en maakt uw server 24/7 beschikbaar.

Dus wanneer u maar wilt spelen, kunt u uw spel openen en beginnen met spelen zonder op updates te wachten. Krijg de flexibiliteit om eenvoudig tussen beschikbare video games te schakelen. Afhankelijk van uw behoefte kunt u uw gameserver upgraden of downgraden.

Start direct met spelen nadat je een good plan voor jou hebt gekozen. Pas uw configuratie aan door slots (4-200 slots) en duur (3-365 dagen runtime) te kiezen.

Apex-hosting

Ontvang devoted serverhosting voor uw favoriete recreation, LEAP, van Apex Internet hosting met toonaangevende gameservers en een ondersteuningsteam. Installeer uw gameserver binnen enkele minuten na registratie en bereid u voor op het uitvoeren van LEAP zonder enige moeite.

Vertragings- en latentieproblemen zijn niet langer een probleem met Apex Internet hosting. Het biedt je toplocaties over de hele wereld, zodat je nooit te maken krijgt met downtime tijdens het spelen van je recreation. Dit betekent ook dat uw server on-line is wanneer u uw systeem opent.

afbeelding-259

Als doorgewinterde speler krijg je ook volledige toegang tot FTP en webgebaseerd bestandsbeheer. Met premium {hardware} kun je eenvoudig spelen en nee zeggen tegen onderbrekingen. Apex Internet hosting biedt eenvoudige configuratie, automatische back-ups en een update-optie.

De geavanceerde DDoS-bescherming in uw server beschermt uw informatie en configuratie-instellingen tegen krachtige DDoS-aanvallen, waardoor uw server kan functioneren wanneer u maar wilt. Bij de hostingprovider kunt u kiezen voor de optie voor onbeperkte spelersslots.

Het gamepaneel van Apex Internet hosting is beschikbaar, zodat u eenvoudig uw gameserver kunt configureren en uw serverinstellingen kunt beheren. Modpack-installatie met één klik is een bijkomend voordeel. Bij uw aankoop krijgt u ook een free of charge subdomein.

Schakel altijd en overal tussen video games en profiteer van toonaangevende prestaties dankzij de snelle processors, zakelijke SSD’s en betrouwbare verbindingen. Je kunt de kaart ook eenvoudig wijzigen en de serverstatus opvragen by way of het spelpaneel.

GTXGaming

GTXGaming is een premium gameserver-hostingprovider die een krachtpatser aan functies biedt. Na voltooiing van de registratie wordt uw spel binnen enkele minuten speelklaar gemaakt, zodat u direct kunt beginnen met spelen. Krijg de back-upoptie om uw opgeslagen configuraties, video games en andere gegevens te beveiligen.

Met de dichtstbijzijnde server die u kiest, krijgt u Intel CPU’s variërend van krachtige E3 tot de nieuwste i7/i9 CPU’s. GTXGaming gebruikt ook krachtige AMD Ryzens voor betere prestaties en snelheid. Het ondersteunt alle kaarten. Als er een nieuwe kaart wordt uitgebracht, voegt het GTXGaming-hostingplatform deze snel toe.

gtxgamingleap

Over de hele wereld vind je veel datacenters. GTXGaming bestrijkt Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Miami, Quebec, Londen, Parijs, Madrid, Frankfurt, Moskou, Stockholm, Singapore en Sydney. Elk datacenter beschikt over efficiënte DDoS-beveiligingsfunctionaliteit die uw gameserver beveiligt tegen ongewenste aanvallen.

GTXGaming-ingenieurs besteden uren aan coderen en komen met een krachtig controlepaneel waarmee u instellingen kunt wijzigen of aanpassen, tussen video games kunt schakelen, kaarten kunt wijzigen en nog veel meer. Uw server is dus altijd on-line en presteert ongeacht aanvallen en updates.

Kies uit het vervolgkeuzemenu om productcategorieën, acties, valuta en factureringscyclus te definiëren. Kies ook een locatie, geheugentoewijzing, CPU-snelheid, harde schijven, schijfruimte en schuif om slotopties te selecteren. Als de service u niet bevalt, kunt u binnen 24 uur na aankoop kiezen voor een volledige terugbetaling.

XGamingServer

Krijg speciale Baremetal en virtuele speciale gameservers met XGamingServer voor LEAP-games. U krijgt dus speciaal RAM, opslag en CPU, samen met een garantie voor hoge prestaties en een probleemloze game-ervaring.

Het gamepaneel van XGamingServer is gebaseerd op pterodactyl, dat wordt geleverd met krachtige functies. Het paneel is eenvoudig te gebruiken en biedt u de mogelijkheid game- en serverbestanden te bedienen. U krijgt cloudback-ups rechtstreeks in het paneel. Daarom kunt u de opgeslagen gegevens op elk gewenst second herstellen.

afbeelding-260

U zult een aangepast paneel vinden dat gebruikers uitnodigt, schema’s, MySQL-databases en Mod Supervisor maakt. XGamingServer verspreidt zich over de hele wereld, inclusief de oost- en westkust van Noord-Amerika, Australië en Europa.

Elk datacenter biedt een soepele game-ervaring en zorgt voor de laagst mogelijke pings. Ontvang documentatie van foundation tot geavanceerde informatie om uw server eenvoudig te configureren. LEAP-servers komen on-line zodra u uw bestelling heeft voltooid. Alle servers worden gehost op Intel- en Ryzen-CPU’s met NVMe SSD.

Kies het pakket van uw voorkeur voor een startprijs van $ 10/maand en huur nu uw gameserver.

GPORTAL

GPORTAL is een van de premium gameserverhostingproviders die een snelle en eenvoudige installatie, hoge prestaties en lage ping biedt tegen een betaalbare prijs. U kunt uw server beheren by way of logtoegang en webinterface. Bovendien krijgt u 50 GB opslagruimte voor back-upbestanden die opgeslagen configuraties en video games bevatten.

Voltooi gewoon het betalingsproces en GPORTAL maakt uw server binnen 3 minuten gereed. Het maakt alleen gebruik van de nieuwste serverhardware en snelle SSD-schijven om hoge prestaties te bieden. Bovendien is het de officiële gastheer voor de LEAP-game en werkt samen met Corero en Bulwark om een ​​verdediging in meerdere fasen te bieden.

afbeelding-262

Bovendien kun je flexibel en snel wisselen tussen beschikbare spellen door een ticket aan te maken. GPORTAL huisvest zijn diensten wereldwijd, waaronder Los Angeles, Dallas, New York, Washington, Londen, Frankfurt, Barcelona, ​​Johannesburg, Singapore, Sydney, Taipei en Tokio.

De recreation biedt een breed scala aan kaarten, van bosgebieden tot woestijnlandschappen. Met uw server kunt u uw kaartinstellingen naar wens wijzigen. GPORTAL biedt ook prepaid- en Gamecloud-opties om uw overstapproces nog eenvoudiger te maken.

Kies een gameserverplan dat bij uw reis previous en start LEAP vanaf elke locatie en op elk second te spelen. U kunt uw eigen serverconfiguratie maken om de beste prijs te krijgen.

Laatste woorden

LEAP is de eerste on-line shooter-videogame waarin je je slagveld kunt verkennen met hoogwaardige wapens en een persoonlijk voertuig. Maak je gameplay nog leuker met de beste LEAP-gamehostingprovider uit de bovenstaande lijst.

Kies verstandig uw gameserver door de {hardware}, geld-terug-garantie, beveiliging, prestaties, wereldwijde locaties, prijs, toegankelijkheid en kosten te controleren, en speel video games zonder enige moeite.

Bekijk vervolgens het beste gamingtoetsenbord voor professionele avid gamers.

Rate this post
Leave a Comment