13 Best Windows VPS and Cloud Hosting Platform

Niet elke applicatie kan op Linux worden gehost, of niet iedereen vindt het leuk of voelt zich er prettig bij.

Er kunnen verschillende redenen zijn om Home windows-servers te gebruiken in plaats van UNIX.

Ex:

 • Compatibiliteit van applicaties
 • Verouderde applicatie
 • Een Home windows-gebaseerde applicatie zoals .NET, ASP.NET
 • Soar-server
 • U hoeft alleen maar applicatie- of sitetests uit te voeren.

Wat is uw vereiste?

Hieronder volgen enkele van de beste platforms om Home windows-servers over de hele wereld Home windows-gebaseerde applicaties te laten hosten.

Digital camera

Kamatera biedt Home windows zowel als desktop als als server. U kunt kiezen uit verschillende besturingssysteemversies en opties om te hosten in 13 datacenters.

kamatera-ramen

Kamatera-servers worden aangedreven door Intel Platinum 8270-processors en enkele van de volgende voordelen.

 • Onbeperkte netwerksnelheid van 40 Gbit per seconde
 • SSD-opslag voor betere I/O-doorvoer
 • Schaalbaar en één server kan oplopen tot 64 vCPU en 256 GB RAM

Je kunt servers beheren by way of een prachtig dashboard of API.

Vloeibaar internet

vloeibare web windows vps

Liquid Net is een veteraan in de webhostingbranche en maakt een sterk assertion met deze volledig beheerde Home windows VPS-hosting.

Functies

 • Onbeperkte inkomende bandbreedte
 • 10 TB uitgaande bandbreedte
 • Root-toegang
 • DDoS-bescherming
 • Speciaal IP-adres
 • Again-ups van 100 GB
 • Geïntegreerde firewall
 • Free of charge migratie, enz.

Elk Liquid Net Home windows VPS-abonnement krijgt Server Safe Plus-integratie voor eersteklas beveiliging, waaronder realtime antivirusbescherming, maandelijkse externe kwetsbaarheidsscans, het opruimen van malware en meer.

Een paar abonnementsspecifieke additional’s zijn Cloudflare Professional, premium zakelijke e-mail en systemen voor het detecteren van bedreigingen. Bovendien wordt servercontrole eenvoudig met Plesk of cPanel, wat helpt bij automatische updates, applicatie-installaties, enz.

Maar omdat er op elk second iets mis kan gaan, heeft Liquid Net altijd ondersteuning, by way of livechat of telefoon, met een responstijd van minder dan een minuut. Ten slotte krijgt u moeiteloze schaalbaarheid en 100% netwerk- en stroom-uptime SLA’s voor additional gemoedsrust.

Scala-hosting

De cloud-VPS van Scala Internet hosting wordt geleverd met een snelle SSD-ruimte, meer functionaliteit en speciale controle. Ze bewaren drie kopieën van uw gegevens op drie verschillende servers, zodat wanneer er een hardwarefout optreedt, uw hostingservercloud automatisch kan worden gemigreerd naar een gezond en veilig knooppunt.

scalahosting-1

Het is 100% geautomatiseerd en u kunt uw hostingserver op elk gewenst second eenvoudig vanuit het klantengedeelte beheren. Cease, begin, herstart, improve, downgrade, wachtwoord opnieuw instellen, krijg toegang tot uw console en controleer het bronnengebruik zonder gedoe. Nadat u uw cloudserver heeft besteld, is deze binnen een minuut beschikbaar.

De cloudservers draaien op een dubbele CPU-E5 Intel Xeon met minimaal 256 GB RAM, redundante uplinks en dubbele voeding. Scala Internet hosting maakt gebruik van 10 Gbps-netwerken met meerdere uplinks en premium upstream om een ​​hoge uptime te leveren.

U kunt de locatie van de SSD-cloudserver kiezen om te worden geïmplementeerd; ze hebben momenteel datacentra in Europa en de VS. Al hun cloudhostingplannen omvatten schaalbare bronnen, 3 snapshots, hoge beschikbaarheid en een geld-terug-garantie van 30 dagen.

De prijzen beginnen bij $ 10 per maand voor 1 CPU-kern, 50 GB SSD en 2 GB RAM.

Serverruimte

Koop een Home windows 2019-server in New Jersey, Amsterdam, Moskou en Almaty.

Serverspace werkt op een innovatief hyper-geconvergeerd vStack-platform gebaseerd op superieure Open Supply-technologieën. Lichtgewicht BSD-hypervisor en OS FreeBSD met vereenvoudigde codebase helpen bij het bouwen van een nieuwe generatie virtuele machines.

serverspace-logo

Functies

 • Gemakkelijkste aanmelding – het enige dat u nodig heeft is een e-mail
 • Home windows- en Linux-besturingssysteem
 • Aangepaste configuraties. U kunt het aantal processorkernen, de grootte van het RAM-geheugen, de schijfopslag en de bandbreedte voor elke cloudserver kiezen en deze op elk gewenst second wijzigen
 • Gebaseerd op de nieuwste 2e generatie Intel schaalbare CPU’s met een frequentie van 3,1 GHz
 • Snelle SSD’s met geweldige IOPS-snelheid
 • Creëer & Spin-up in minder dan een minuut
 • Kanaalbreedte tot 200 Mbps. Onbeperkt verkeer
 • 24/7/365 menselijke technische ondersteuning, snelle antwoorden.
 • Betaal naar gebruik; wijzig de configuratie op elk gewenst second.

Google Cloudplatform

Implementeer de .NET-applicatie, SQL-server of iets anders op GCP. U kunt ervoor kiezen om Home windows 2012, 2016 en 2019 te hosten. De prijzen zijn gebaseerd op de grootte en bronnen zoals opslag, een netwerk dat u toevoegt en u betaalt voor wat u gebruikt: geen jaarlijkse of maandelijkse lock-in meer.

google-cloud

Google Cloud-databasecentra zijn wereldwijd beschikbaar in 19 regio’s, zodat u altijd een optie kunt vinden om applicaties in de buurt van de gebruikers te hosten.

Enkele voordelen van Home windows-servers in GCP zijn:

 • Netwerk met lage latentie
 • Beveiligd netwerk, maak gebruik van de ingebouwde firewall om te configureren wie verbinding kan maken
 • Schaal omhoog of omlaag op foundation van de behoeften

Google Cloud is een bedrijfsklare cloudoplossing.

Bewolkt

Misschien wel de meest betaalbare Home windows VPS-hostingoplossingen die er zijn: Cloudzy biedt Digital Non-public Servers op een krachtige infrastructuur met NVMe SSD-opslagtechnologie en 1 Gbps netwerkverbindingen. Hun Home windows VPS-abonnementen beginnen bij $ 7,95/maand en bevatten een free of charge Home windows naar keuze, zodat je Home windows Server 2019 of Home windows 10 zonder additional kosten kunt krijgen.

ramen

Implementeer krachtige .NET- en SQL-stacks of host unieke webapps op uw Home windows VPS of gebruik deze als extern bureaublad en maak in plaats daarvan verbinding met RDP. Waar u het ook voor wilt gebruiken, de krachtige hostingoplossingen van Cloudzy voldoen ruimschoots aan de eisen. Ondanks hun extreem lage prijzen bieden ze prachtige VPS-hostingdiensten op een eersteklas infrastructuur, aangevuld met de nieuwste SSD-hardware en NVMe-protocollen, en slimme virtualisatietechnologie.

Cloudzy biedt free of charge slimme DDoS-bescherming en firewalldiensten voor al hun abonnementen. Uw VPS kan niet alleen profiteren van hoge bandbreedte en ultrasnelle verbindingssnelheden, maar ook van minimale latentie met meer dan 15 serverlocaties in Noord-Amerika, Europa en Oost-Azië.

TMD-hosting

De volledig beheerde Home windows-privéservers van TMD Internet hosting zijn iets waarop u kunt rekenen vanwege hun onberispelijke snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Ze gebruiken Strong State Drives voor razendsnelle prestaties in hun infrastructuur, die beter presteren dan traditionele harde schijven en een 20x hogere snelheid bieden voor toegang tot informatie.

Voor een betere beveiliging werken ze hun webgebaseerde firewalls (WAF) dagelijks bij om ervoor te zorgen dat uw website veilig is tegen digitale bedreigingen. Elk van de VPS-componenten, inclusief computergebruik, opslag en netwerken, is redundant en levert 99,999% uptime en hoge beschikbaarheid.

tmd-hosting

TMD Internet hosting voorziet uw VPS in een privé en geïsoleerd netwerk, wat de connectiviteit verbetert en de laadsnelheid van uw pagina verhoogt by way of een speciale en veilige stroom van al uw gegevens.

Als u van plan bent uw e-mails te hosten, beschermen ze uw mailbox ook tegen spam en ongewenste berichten met behulp van SpamExperts. Het is een toonaangevende device voor antispamming die ze op al hun servers toestaan ​​voor uw bescherming in realtime. TMD VPS bevindt zich op een veerkrachtige en volledig redundante privécloud van OpenStack, beheerd door gecertificeerde en opgeleide ingenieurs. Ze bieden free of charge dagelijkse back-ups, zodat u uw gegevens niet kwijtraakt als er iets misgaat.

De kosten van TMD Internet hosting cloud VPS beginnen bij $ 79,95/maand voor 80 GB SSD-opslag, 3 TB bandbreedte, 4 GB DDR4 RAM, 2 CPU’s en premium ondersteuning Plesk-configuratiescherm, 30 dagen geld-terug-garantie, naast andere functies.

AWS

Profiteer van het AWS-ecosysteem. Als toonaangevend cloudplatform biedt AWS EC2 voor Home windows-servers.

AWS is schaalbaar en biedt verschillende servertypen voor het hosten van kleine tot intensieve bronnen. Microsoft-applicaties zoals SQL Server, Sharepoint, Trade, enz.

ach

Een ander belangrijk voordeel is locaties; met In veel datacenters kunt u uw toepassingen hosten in de buurt van uw doelgroep, voor een betere gebruikerservaring.

Opmerking: als je een Home windows-desktop nodig hebt, kijk dan eens naar Amazon Workspaces. Werkruimten zijn DaaS (desktop-as-a-service), dat draait op AWS, en je kunt overal verbinding maken. Het is als een virtuele desktop.

Vultr

Een van de goedkoopste opties om de Home windows-server te krijgen is by way of Vultr.

vulr-ramen

U kunt ermee aan de slag gaan voor minder dan $ 30 per maand Home windows 2012 R2 of 2016.

Vultr-servers zijn gebouwd op een Intel core CPU en hebben meerdere locaties wereldwijd. Er is geen langetermijncontract.

Met het ingebouwde uitgebreide configuratiescherm kunt u beheertaken uitvoeren, zoals opnieuw opstarten, opnieuw installeren en de eigenschappen van het besturingssysteem wijzigen.

Alibaba-wolk

Alibaba is niet alleen actief in de detailhandel; het is overal, inclusief het cloudplatform.

alibaba-wolk

Een van de duidelijke voordelen van de Alibaba-cloud is de Chinees datacenter. Ze bieden een door SSD ondersteunde cloudserver in 12 regio’s, waaronder de volgende Chinese language locaties.

 • Hongkong
 • Hangzhou
 • Sjanghai
 • Qingdao
 • Peking
 • Zhangjiakou
 • Shenzhen

U kunt de kleinere omvang van Home windows VM al voor slechts $ 10 per maand verkrijgen.

Azuur

Obtain Microsoft Home windows op het Azure-cloudplatform. Als u Azure niet kent, dan is het van Microsoft en het op één na grootste cloudplatform. Azure is veel logischer als uw applicatiestack gebruik maakt van Microsoft-technologieën.

U kunt Home windows al vanaf $ 15 per maand op Azure laten draaien. En niet alleen de server, maar je hebt ook een optie om de desktopversie te hosten.

azuurblauwe regio

Een van de grote voordelen in de regio. Het Azure-datacenter is overal, dus dit geeft u de flexibiliteit om uw applicatie dichtbij de gebruikers of diensten van derden te hosten. Met behulp van een prijscalculator kunt u de totale kosten inschatten.

UpCloud

UpCloud is een Europese cloudserviceprovider die op uurbasis infrastructuur-as-a-service levert. U kunt ervoor kiezen om uw Home windows-VM te hosten in de volgende 10 datacenters.

 • Amsterdam
 • Chicago
 • Frankfurt
 • Helsinki
 • Londen
 • San Jose
 • Singapore
 • Polen
 • New York
 • Madrid
bovenwolk

In de gehele infrastructuur wordt de N+1-filosofie gehanteerd. Dit blijkt nuttig bij het vestigen van het uptimerecord van 100%, omdat het afzonderlijke storingspunten elimineert. Hieronder volgen enkele van de kenmerken ervan.

 • Geweldige prestaties tegen een zeer lage prijs.
 • Eenvoudig elke app te integreren met de infrastructuur van UpCloud. Er kan dus meer aandacht worden besteed aan codering en niet aan kwesties op het gebied van infrastructuurbeheer.
 • Biedt tal van open-source API-clients.
 • Er is geen sprake van additional licentieproblemen bij het migreren van het bestaande werk naar UpCloud, omdat het gebruik maakt van de huidige lokale Home windows-serverlicentie.
 • Er is een snelle en betrouwbare back-upservice beschikbaar by way of geplande snapshots. Again-ups kunnen dus binnen een mum van tijd worden gemaakt en hersteld!

Gastwinden

Hostwinds biedt volledig beheerde Home windows VPS-hosting die snelle, veilige en krachtige Home windows-servers biedt. Kies uit verschillende CPU (1CPU-12CPU), RAM (1GB-96GB), opslag (30GB-750GB) en bandbreedte (1TB-9TB) en bestel snel uw server.

U krijgt functies zoals 1Gbps-poorten, solid-state drives (SSD’s), snapshots, 99,9999% uptime, free of charge website-overdracht, aangepaste ISO’s, meerdere datacenterlocaties voor betere snelheid, een bedrijfsfirewall en nog veel meer. Bovendien zorgt Hostwinds ervoor dat er geen point-of-failure zal zijn, zodat u de netwerkstabiliteit krijgt die u nodig heeft. Met andere woorden: u kunt zeggen dat het direct beschikbaar is wanneer u het nodig heeft.

hostwindowsvps-1

U krijgt spannende aanbiedingen, zoals nachtelijke back-ups om uw gegevens te beschermen en uw back-upmappen zo lang te bewaren als u wilt, zodat u ze kunt openen wanneer u ze nodig heeft. Hostwinds maakt ook gebruik van Home windows-schaduwkopieën om ervoor te zorgen dat er een consistente momentopname wordt gemaakt tijdens het maken van een back-up van de bestanden.

Het biedt een monitoringservice voor elk VPS-hostingplan. Verbeter de serverbronnen snel door te upgraden naar de nieuwe laag van het Home windows VPS-abonnement. Home windows draait goed op Intel; daarom gebruikt Hostwinds de krachtigste en nieuwste {hardware} met Intel CPU’s, zodat je de meest vloeiende Home windows VPS-prestaties ervaart.

Zonder tijd te verspillen, koop vandaag nog uw Home windows VPS voor slechts $ 12,74/maand en ontvang speciale bronnen.

Conclusie

Ik hoop dat het bovenstaande u helpt bij het kiezen van de Home windows-hostingprovider op foundation van uw behoeften. De meeste bieden geen contract of geld-terug, dus probeer het eens om te zien wat het beste voor u werkt.

Als alternatief, als u ASP.NET-applicaties wilt hosten en het price range krap is, kijk dan eens naar deze Home windows-hostingproviders.

Meer nodig dan Home windows?

Bekijk dit cloudhostingplatform dat uitgebreide producten biedt.

Rate this post
Leave a Comment