12 AI Voice Cloning Tools to Create Seamless Authentic Voiceovers [2023]

Het is bijna eng hoe geavanceerd AI-technologie door de jaren heen is geworden.

Steeds meer mensen worden zich bewust van dit fenomeen, en met de tijd gaan de zaken in een ongelooflijk snel tempo vooruit. Nu steeds meer bedrijven nieuwe AI-tools creëren, worden onze taken steeds eenvoudiger.

Een voorbeeld van de potentie van AI is de technologie voor het klonen van stemmen. Het heeft het potentieel om letterlijk iemands stem te klonen en vervolgens elk script te lezen dat je erop gooit.

Het kan de manier waarop voice-overs werken veranderen, omdat je nu geen geld hoeft uit te geven aan het inhuren van artiesten. Je kunt het naadloos zelf doen. Klinkt fascinerend toch?

In dit bericht bekijken we de beste AI-hulpmiddelen voor het klonen van stemmen waarmee je direct geweldige voice-overs kunt maken.

Hoe werken AI-hulpmiddelen voor stemklonen?

Simpel gezegd: AI Voice Cloning is een deepfake-techniek die de stem van een mens kan analyseren en repliceren. Het is alsof u een kopie maakt van de persoon op wie u wilt dat uw script klinkt.

AI-stem-kloon

Het enige dat nodig is, is een kort stemvoorbeeld van de menselijke stem die u wilt repliceren, en de AI zal dit onmiddellijk leren. Vervolgens kunt u elk script schrijven zodat de AI het in de gerepliceerde stem kan lezen.

Er zijn veel instellingen die kunnen worden aangepast om precies de stemklank te bereiken waarnaar u op zoek bent.

Waarom zou u een AI-stemkloneringstool willen gebruiken?

Voor een gekke technologie als deze wordt sterk verwacht dat er tal van manieren en redenen zullen zijn om deze te gebruiken. Het is alsof er een voice-overartiest aanwezig is die klaar staat om zijn stem te geven wanneer u maar wilt – zonder additional geld te betalen.

Hoewel er veel gebruiksscenario’s zijn voor een AI-tool voor het klonen van stemmen, denk ik dat de meest voorkomende toepassing is wanneer je een beperkt funds hebt en een voice-over nodig hebt voor een product of dienst, en je een specifieke stemtoon ervoor.

Een andere reden waarom u deze device zou willen gebruiken, is wanneer u geen opnameapparatuur van goede kwaliteit bezit, maar toch wilt dat uw stem de voice-over is. Of als je de stemmen van overleden mensen weer tot leven wilt wekken.

Zoals hierboven vermeld, hoeft u alleen maar een opnamevoorbeeld van de stem aan te bieden, zodat de AI kan ‘leren’ hoe de persoon spreekt en dit nauwkeurig kan nabootsen.

Lees ook: Voorbeelden van kunstmatige intelligentie (AI) in ons dagelijks leven

Voordelen van AI-hulpmiddelen voor spraakklonen

Zolang de device in de juiste geest wordt gebruikt, biedt deze talloze geweldige voordelen voor mensen, zoals:

 • Geen behoefte aan additional opname voor elk script
 • Het bespaart geld dat anders aan een voice-overartiest zou worden uitgegeven
 • Het kan worden aangepast om precies zo te klinken als u wilt
 • Het kan helpen bij het creëren van aantrekkelijke marketinginhoud voor uw product/dienst
 • Helpt mensen met bepaalde handicaps hun stem terug te krijgen na het verstrekken van een voorbeeld uit het verleden

Om nog maar te zwijgen: het is ook ongelooflijk kosteneffectief voor uw zakelijke of persoonlijke inspanningen.

Kenmerken van AI-hulpmiddelen voor stemklonen

Afgezien van het feit dat AI-tools voor het klonen van stemmen de stemmen van mensen kunnen repliceren, heeft het veel geweldige functies die moeilijk te negeren zijn.

#1. Klinkt natuurlijk

In tegenstelling tot de robotachtige 🤖-geluiden die je tegenwoordig op veel on-line video’s hoort, is het gebruik van een AI-tool voor het klonen van stemmen zoiets niet. Het pikt accenten op, kan emotie inboezemen en een menselijke stem tot op een diep niveau nabootsen. Het klinkt volkomen natuurlijk en bijna moeilijk om ze uit elkaar te houden.

#2. Vrouwen- en mannenstemmen

De AI-tools voor het klonen van stemmen ondersteunen mannelijke en vrouwelijke stemmen, zodat je letterlijk iedereen op de planeet kunt nabootsen. Of het nu je eigen stem is die je wilt klonen of je favoriete beroemdheden, het is allemaal mogelijk.

#3. Ondersteuning voor meerdere talen

Hoe cool is het om te weten dat je de device in meerdere talen kunt gebruiken? Dit betekent dat wanneer u uw script in een andere taal typt, de gegenereerde stem in die specifieke taal zal zijn, dus deze is zeker niet beperkt tot het Engels.

#4. Mogelijkheid om toonhoogte, snelheid en andere instellingen te wijzigen

Laten we eerlijk zijn: er kunnen gevallen zijn waarin de gegenereerde stem misschien een beetje vreemd klinkt, maar dat betekent niet dat u er niets aan kunt doen.

Met de instruments kun je de instellingen zelfs aanpassen zodat ze good overeenkomen met de stem van de pattern die je hebt opgegeven. Snelheid en toonhoogte zijn slechts twee van de vele instellingen die u kunt wijzigen.

Nu we op de hoogte zijn van AI Voice Cloning, kunnen we de lijst met instruments eens bekijken.

Murf

Gebruik aangepaste stemklonen met Murf, een slimme AI-tool die niet teleurstelt. Het genereert natuurlijk klinkende uitvoerresultaten met emoties zoals woede, geluk, verdriet en andere.

Murf

Met deze device hoeft u een stem slechts één keer te klonen, omdat u deze een leven lang kunt gebruiken. Een eenmalige inspanning voor onbeperkt resultaat. Laat dat bezinken.

Als u het eindresultaat hoort, kunt u het naar wens aanpassen en precies laten klinken zoals u dat wilt. Deze device is zo echt als maar kan, en u kunt het proces in slechts vijf eenvoudige stappen voltooien.

JACHT

LOVO is een AI-stemgenerator die door duizenden bedrijven en makers van inhoud wordt gebruikt. Dit platform boordevol functies helpt je boeiende inhoud te creëren met realistische en menselijke stemmen met meer dan 25 emoties.

De software program beschikt over een grote bibliotheek met meer dan 400 stemmen voor advertising and marketing, sociale media, uitlegvideo’s, podcasts en vele andere doeleinden. De stemmen zijn beschikbaar in meer dan 100 talen, zodat u inhoud voor uw wereldwijde publiek kunt creëren. De intuïtieve interface is eenvoudig te gebruiken en bevat alles wat je nodig hebt om een ​​video te maken.

Het is ook ideaal voor het nasynchroniseren van uw video’s met achtergrondmuziek en speciale geluidseffecten. Momenteel heeft LOVO een group van een half miljoen makers die je kunnen helpen met al je vragen. Het wordt geleverd met vier eenvoudige tariefplannen en biedt u de mogelijkheid om het PRO-abonnement 14 dagen free of charge te gebruiken.

Speel.ht

Play.ht is vermeld op websites als The New York Instances en Newsweek en stelt u in staat ongeëvenaarde kwaliteit te ervaren met hun service.

speel

Ongeacht of u een maker van inhoud, een podcast-eigenaar of gewoon een bedrijf bent dat op zoek is naar voice-overs, met deze device kunt u gewoon niet fout gaan.

Het beschikt over de intelligentie om het accent, de spreekstijl en alle nuances van de spreker op te pikken.

Het beste is dat er niet eens een monster van studiokwaliteit nodig is om een ​​resultaat te genereren. Het is alsof je in alle opzichten wint als je Play.ht gebruikt.

Bovendien kun je helemaal free of charge aan de slag.

Rep

Respeecher is geweldig voor filmmakers, game-ontwikkelaars en makers van inhoud en genereert nauwkeurige stemklonen die moeilijk te onderscheiden zijn.

respect

Het zit boordevol functies, zoals:

 • Elke keer weer spot-on resultaten
 • Stem die de emoties en nuances vastpakt
 • Pas de stem aan en wijzig deze zodat deze aan uw wensen voldoet, zonder opnieuw op te nemen
 • Verander de stem van een volwassene in een kinderstem

Deze device doet uitstekend werk door de emoties van de spreker huge te houden, zodat de gegenereerde stem niet robotachtig klinkt.

Een van de redenen waarom Respeecher zo goed is, is omdat het klassieke digitale signaalverwerkingsalgoritmen combineert met gepatenteerde diepe generatieve modelleringstechnieken om de finest klinkende stem te bereiken.

Lijken op

Ga free of charge aan de slag met Resemble, een verbluffende device die uit jouw spraak mensachtige stemmen kan produceren.

Hun engine is zo gebouwd dat alle leestekens in je stem kunnen worden geïdentificeerd, zodat je je echt geen zorgen hoeft te maken over het formatteren ervan. Het enige dat u hoeft te doen is hun webrecorder gebruiken om het voorbeeld op te nemen of het vanaf uw systeem te uploaden.

Het is duidelijk dat hoe langer het voorbeeld is, hoe beter dit zal zijn voor de resultaten, maar je kunt een stemvoorbeeld uploaden dat zo kort is als 3 minuten. Dit vertelt je hoe bekwaam de AI van deze device is.

Overdub

Genereer verbazingwekkend realistische stemmen met Overdub. Het is een AI-technologie die u vooraf gesamplede stemmen kan bieden of de stem kan nabootsen die u ernaar uploadt.

overdubben

Omdat deze device privateness echt serieus neemt, zijn alleen samples van je eigen stem toegestaan. Dus als het creëren van een voice-over van je eigen stem jouw vereiste is, dan kun je zeker voor deze device kiezen.

Het is free of charge te gebruiken, zolang je een beperkte woordenschat niet erg vindt. Het spreekt voor zich dat hun premiumplan de zaken zoveel beter maakt, dus je kunt ernaar kijken nadat je het free of charge abonnement een tijdje hebt gebruikt.

LeesSpeaker

Zoals de naam al doet vermoeden, genereert ReadSpeaker een stem op foundation van de tekst die u aanlevert. Het doet geweldig werk door niet van elkaar te onderscheiden stemmen te creëren in vergelijking met de pattern, dus je kunt er zeker op vertrouwen als je je eigen stem of zelfs die van iemand anders wilt klonen.

Het maakt gebruik van diepe neurale netwerken als kind kunstmatige intelligentie om stemmodellen te trainen met opnames van menselijke stemsamples. Ongeacht of u de resultaten voor zakelijke doeleinden of voor persoonlijk gebruik wilt gebruiken, deze device is geschikt voor alle gebruiksscenario’s.

Het biedt een breed scala aan aanpassingen, waaronder de mogelijkheid om verschillende emoties en kenmerken bij te brengen en de stem meerdere talen te laten spreken vanuit één voorbeeld.

Stem.ai

Je kunt Voice.ai gebruiken voor video games, chats, livestreams en andere doeleinden. Hiermee kun je je eigen stem en die van iemand anders klonen, en dat gebeurt behoorlijk nauwkeurig, terwijl de organische stijl behouden blijft.

afbeelding-202

In plaats van tekst-naar-spraak maakt deze device gebruik van spraak-naar-spraak, dus wat u ook zegt, wordt onmiddellijk gekloond in elke stem van uw keuze. De hele installatie is een eenvoudig proces van 5 stappen dat een paar seconden duurt om ermee aan de slag te gaan.

U kunt Voice.ai helemaal free of charge uitproberen voordat u besluit ervoor te betalen.

Lijstnr

Zodra u Listnr gaat gebruiken, zult u zich realiseren waarom het in 2021 de Golden Kitty-winnaar heeft gewonnen door Product Hunt.

luisteraar

Hiermee kunt u stemmen klonen en deze gebruiken voor commercieel gebruik in al uw projecten, zoals:

 • Youtube filmpjes
 • Audioboeken
 • Podcasts
 • eLearning-materiaal
 • Sociale media-inhoud

Het hele proces duurt een paar seconden en je kunt de resultaten delen op sociale mediaplatforms zoals TikTok en Instagram.

Listnr is free of charge voor maximaal 1000 woordconversies per maand. Daarna kunt u upgraden naar premium om de beperkingen op te heffen en toegang te krijgen tot meer functies.

koken

Coqui wordt gebruikt door enkele van de grootste bedrijven zoals Spotify, Google en Apple en is een zeer intelligente device die emoties grondig kan repliceren door de aangeboden stemmen. Het is geschikt voor verschillende doeleinden, zoals postproductie, game-ontwikkeling en meer.

koken

Het vereist een stemvoorbeeld van slechts 3 seconden om het te repliceren. U kunt er zelfs uw droomstem mee ontwerpen met alle instellingen van uw keuze. Er zijn verschillende aanpassingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat u precies krijgt wat u nodig heeft.

Er is ook een optie om samen te werken met je vrienden en teamleden om meer hersens aan boord te halen en het finest mogelijke resultaat te bereiken.

Veritone-stem

Nog een briljant hulpmiddel om mensachtige resultaten te genereren, Veritone Voice is misschien niet de snelste op de lijst, maar het doet zijn werk goed.

veritone

Het maakt gebruik van zowel tekst-naar-spraak als spraak-naar-spraak om u meer flexibiliteit in de opties te geven. Zodra het stemmodel is gebouwd, kunt u zoveel scripts genereren als u wilt.

Je magazine ook inkomsten genereren met je gemaakte stem voor je podcasts through het Veritone Voice Community. U kunt contact met hen opnemen voor een exacte offerte, afhankelijk van uw vereisten.

Stemmod

Het is behoorlijk fascinerend als een device in realtime kan functioneren, en dat is precies wat Voicemod doet. Het repliceert of verandert uw stem terwijl u in realtime spreekt. Deze device is meer dan alleen stemklonen. In feite is het een technologie die in zoveel verschillende gevallen kan worden gebruikt.

Voicemod heeft vooraf gebouwde stemmen die u kunt gebruiken en alles kunt laten spreken wat u maar wilt. Je kunt kiezen uit opties zoals een astronaut, de piloot en andere menselijke personages.

Als je regelmatig livestreamt, of je nu met je publiek praat of video games speelt, kan deze device van pas komen omdat je je stem elke keer in iets nieuws kunt veranderen om de kijkers te boeien.

Laatste woorden

Stemklonen kan, als het zonder enig negatief motief wordt gedaan, een ongelooflijk nuttige technologie zijn. Het kan u tijd, geld en zoveel moeite besparen.

En dat niet alleen, het geeft je ook zoveel meer mogelijkheden dan het inhuren van een artiest. Dit wil niet zeggen dat het inhuren van artiesten een slechte zaak is, maar om te laten zien dat als je niet over het funds beschikt en als je vereisten advanced zijn, deze AI-tools voor het klonen van stemmen de beste keuze zijn.

Bekijk vervolgens de beste AI-aangedreven foto-editorsoftware en apps voor professionals.

Rate this post
Leave a Comment