10 DKIM Record Generators to Verify Email Authenticity

U kunt maximale afleverbaarheid van marketing-e-mails verkrijgen door een DKIM-handtekening toe te voegen met behulp van DKIM-recordgeneratortools.

E-mailphishing en spoofing zijn de twee meest voorkomende cyberaanvallen. Volgens een Statista-rapport vormen deze 54% van de cyberkwetsbaarheden. Een andere aan cyberaanvallen gerelateerde statistiek van Proofpoint zegt dat fraudeurs dagelijks 3,1 miljard domein-spoofing-e-mails verzenden.

De oplossing is het authenticeren van inkomende e-mails door een e-mailserver met behulp van gecodeerde cryptografische sleutels. De beste technologie die wereldwijd werkt, is de DKIM-handtekening.

Als u een digitale marketeer bent voor welk bedrijf dan ook, lees dan dit artikel tot het einde om enkele van de beste instruments voor het genereren van DKIM-records te ontdekken, samen met de basisprincipes van DKIM.

Als u e-mails alleen voor persoonlijk gebruik gebruikt en u wilt beschermen tegen phishing- en spoofing-aanvallen, zal dit artikel u helpen door kennis op basisniveau aan te bieden.

Wat is een DKIM-record?

Wat-is-een-DKIM-record

DKIM is een verificatietechnologie voor e-mailafzenders die bekend staat als DomainKeys Recognized Mail. De e-mailserver van de e-mailontvanger valideert de integriteit van de e-mail en de afzender met behulp van DKIM.

In DKIM voeg je een DKIM-handtekening toe in de broncode van je e-mail. U stelt dit in in uw e-mailserviceclient-app en instrueert de app om de handtekening toe te voegen als koptekst voor alle e-mails die u verzendt vanuit het e-maildomein. Bovendien gebruikt de e-mailapp cryptografische codering om de handtekening te coderen.

Nu gebruikt de ontvangende e-mailserver een sleutel (openbare sleutel) om het cryptografische slot te ontcijferen en de handtekening te lezen. Deze sleutel en andere DKIM-teksten staan ​​algemeen bekend als een DKIM-record.

U kunt het DKIM-record niet zien of lezen in de moderne weergave van een e-mail. U moet de optie Origineel weergeven selecteren in het menu van een e-mail die u opent by way of Gmail om de DKIM-record te zien. Andere e-mailclients hebben ook een vergelijkbare optie in hun e-mailapps.

Origineel-bericht-met-DKIM

Allereerst ziet u het volgende in de Originele bericht van een e-mail:

DKIM: 'PASS' with area abc.com

Ten tweede kunt u een beetje naar beneden scrollen om de tekst “DKIM-Signature:” in het originele bericht te vinden. Het is het start van het DKIM-record en bestaat uit de volgende alfabetische tags:

v=1: the DKIM model
a= the signing algorithm
c= a standardization algorithm for DKIM document physique and header
d= DKIM signing area
s= DKIM selector
t= timestamp of electronic mail signing
bh= hashed electronic mail physique
h= header listing
b= the digital signature   
DKIM

Een DKIM-record maak je niet door simpelweg een paar regels code te typen. DKIM-recordgeneratortools zijn de instruments die u moet gebruiken. Dergelijke instruments zijn ook handig omdat u in een paar minuten duizenden DKIM-handtekeningen kunt maken.

Hoe u een DKIM-record maakt

Een DKIM-record is essentieel voor marketing- en zakelijke e-mails, aangezien de ontvangende e-mailservers van de meeste bedrijven niet-DKIM-e-mails blokkeren.

Zelfs als u zich op persoonlijke gebruikers richt, moet u een DKIM-record gebruiken, omdat e-mailproviders zoals Gmail, Outlook, Yahoo, enz. ook niet-DKIM-e-mails blokkeren of naar de spammap sturen.

Hier vindt u een stapsgewijze handleiding voor het maken van een DKIM-record met behulp van een van de DKIM-recordgeneratoren die verderop in dit artikel worden genoemd:

Hoe u een DKIM-record kunt genereren door gegevens in te voeren in de tool
 • Bezoek een van de hieronder genoemde DKIM-recordgenerators.
 • Bij de meeste instruments wordt u gevraagd de volgende gegevens in te voeren: Domein, SelectorEn Sleutellengte.
Hoe u een DKIM-record-de-DKIM-record-TXT-voor-e-mail-header kunt genereren
 • Voer de domeinnaam in een duidelijk formaat in, bijvoorbeeld abc.com. Neem niet de https:// label.
 • Voor Selectorhoeft u alleen maar een naam te typen, zoals koffie, thee, slimme apparaten, advertising, enz. U moet de naam opslaan om later een DKIM-selector te recyclen.
 • Kies een coderingssleutellengte uit het bereik, zoals 1024, 2048, 4096enz.
 • Klik nu op Genereer.
 • Over een tijdje zal de software het je laten zien DKIM gegevens in twee secties.
 • De Recordwaarde sectie is het belangrijkste DKIM-record.
 • De Sleutel sectie toont u de privésleutel en de openbare sleutel.
Publieke sleutel en privésleutel voor authenticatie

Voordelen van een DKIM-record

 • Het helpt de e-mailserver om te weten of er met de e-mail is geknoeid sinds deze de server van de afzender van de e-mail heeft verlaten.
 • Het DKIM-record is een authentiek bewijs van het domein van de afzender van de e-mail. Als u een betalingslink van een leverancier ontvangt en de DKIM ervan komt niet overeen, gebruik de hyperlink dan niet voor betalingen.
 • Als u AMP-e-mailtools gebruikt om dynamische marketing-e-mails te maken, moet u alle uitgaande e-mails ondertekenen met een DKIM-record, anders staan ​​Gmail, Yahoo, enz. geen AMP-e-mails toe.
 • DKIM vereist cryptografische controlesommen voor elke e-mail, wat simpelweg een zware belasting voor de berekeningen is. Daarom kunnen spammers geen bulk-phishing-e-mails verzenden met behulp van DKIM-technologie, omdat dat te duur zou zijn.

Wat is een DKIM-selector?

DKIM-Selector

De DKIM-selector is een cruciaal onderdeel van het DKIM-record van uw e-mail. Hiermee kunt u meerdere DKIM-sleutels op de e-maildomeinnaam gebruiken.

Wanneer de inkomende e-mailserver een DKIM-handtekening in een e-mailheader detecteert, gaat hij op zoek naar de openbare sleutel in de DNS om de e-mail te valideren. De DKIM-selector instrueert de server waar de openbare sleutel kan worden gevonden.

De DKIM-selector is ook gekoppeld aan de privésleutel waarmee de publieke sleutel overeenkomt om de authenticiteit te garanderen.

U kunt deze selector vinden by way of de Hert in het DKIM-record. In de bovenstaande afbeelding van het voorbeeld van de DKIM-record gebruikte Google DKIM-selector 20210112 om een ​​marketing-e-mail te verzenden vanaf het YouTube.com-domein.

Tot nu toe heeft u de basisprincipes van een DKIM-record, de componenten ervan en hoe u er een kunt genereren, doorgenomen. Nu is het tijd om meer te weten te komen over enkele populaire en betrouwbare DKIM-recordgenerators die u kunt gebruiken in uw marketing-e-mailcampagnes.

GemakkelijkDMARC

De eerste vermelding op onze lijst is EasyDMARC. Met dit platform kunt u eenvoudig een DKIM-record aanmaken. Het heeft een eenvoudige interface waarin u het volledige domein moet invoeren, een naam aan de Selector moet toevoegen en de sleutellengte tussen 1024, 2048 en 4096 moet kiezen.

GemakkelijkDMARC

Klik op de knop Genereren en binnen enkele seconden worden de data gegenereerd. De geldige recordwaarde kan met één klik worden gekopieerd.

Bovendien genereert het een privésleutel en een openbare sleutel die u kunt kopiëren en gebruiken waar nodig. U kunt ook het volgende DNS TXT-record publiceren in het subdomein.

DMARCLY

DMARCLY is een ander platform met een minimalistische GUI voor het genereren van DKIM-records.

DMARCLY

Voeg gewoon het domein en de DKIM-selector toe terwijl u de DKIM-sleutellengte selecteert in het vervolgkeuzemenu. Klik ten slotte op de DKIM-record genereren knop om de resultaten te bekijken.

Deze software genereert RSA-privésleutels die u moet selecteren en kopiëren om ergens anders te gebruiken. Bovendien wordt de DKIM-sleutel in tekst weergegeven.

SparkPost

DKIM Wizard van SparkPost is een software die u kunt gebruiken om naadloos een paar openbare en privésleutels te maken. U kunt deze sleutels gebruiken voor DomainKeys en DKIM-ondertekening.

SparkPost

Houd er echter rekening mee dat de polisrecords niet in deze data zijn opgenomen, omdat ze geen deel meer uitmaken van DKIM.

Voor het genereren van data moet u de domeinnaam van het Van- of het header-adres invoeren. Voer ook de DKIM Selector in en kies de sleutelgrootte in bits tussen 1028 en 2048. Klik op Sleutels maken en het platform genereert een publieke en een non-public sleutel voor u.

Macht DMARC

Het handmatig aanmaken van DKIM-records vergt niet alleen veel tijd en moeite van de gebruikers, maar brengt ook het risico op menselijke fouten met zich mee. Gebruik in plaats daarvan de Energy DMARC DKIM-wizard om direct een foutloze TXT-record voor uw domeinen te maken.

Macht DMARC

Dit betrouwbare platform vereist dat u de selector en een geldige domeinnaam zonder het voorvoegsel invoert https://.

Vervolgens kan het een DKIM-record en privésleutel voor u genereren. Deze toetsen zijn voorzien van knoppen voor kopiëren naar klembord, zodat u moeiteloos kunt kopiëren. Deze software heeft echter geen optie om de sleutelgrootte te selecteren.

SocketLabs

Als u publieke en non-public DKIM-sleutels wilt maken, is de on-demand service van SocketLabs er voor u. Voer eenvoudig het domein in van waaruit u de e-mails verzendt en de selector voor uw openbare sleutel.

SocketLabs-1

In tegenstelling tot platforms waar slechts een beperkt aantal sleutelgroottes beschikbaar is voor selectie of geen selectieoptie beschikbaar is, wordt deze software geleverd met een verscheidenheid aan opties voor de sleutelgrootte. U kunt de sleutelgrootte kiezen uit 1028, 1280, 1536, 1792 en 2048.

Bovendien kunt u, als u dat wilt, de opties Escape Data en Break up Report selecteren. De eerste zal aan enkele tekens ontsnappen, terwijl de laatste de grote openbare sleutels in meerdere secties of strings zal opsplitsen. Kopiëren met één klik is beschikbaar voor beide sleutels.

Nul stuiteren

Met ZeroBounce kunt u sleutels genereren voor het door encryptie aangedreven DKIM-protocol voor verificatie van het e-mailadres van de afzender.

Nul stuiteren

Om deze software te gaan gebruiken, voert u de domeinnaam, de DKIM Selector en ten slotte de sleutelgrootte in die het coderingsniveau van de sleutels aangeeft. Hier kunt u kiezen tussen 512, 1028, 2048 en 2072 tekens.

Klik op de INDIENEN knop om openbare en privésleutels te genereren. Hoewel het selecteren en kopiëren van sleutels handmatig gebeurt, worden er Selector Report en Coverage Report gegenereerd die u moet opnemen in uw e-mailverzendsoftware en DNS.

DKIM-kern

DKIM Core is een simplistische software program voor het genereren van DKIM-records waarmee u DKIM-kerntokens kunt maken. Het enige wat u hoeft te doen is de domeinnaam in te voeren. Het genereert de privésleutel en stelt u in staat deze te downloaden.

DKIM-Kern

Voor openbare sleutels biedt DKIM Core het aan in raw-, tinydns- en bind 9-formaten, terwijl u deze kunt downloaden.

Door een bladwijzer te maken voor de webpagina waarop de gegenereerde sleutelresultaten worden weergegeven, kunt u deze bewaren voor toekomstig gebruik. Er is geen garantie over hoe lang de sleutels bewaard blijven, maar de software beweert ze minimaal een maand te bewaren.

Voor further veiligheid biedt het zelfs de mogelijkheid om de pagina te verwijderen. U kunt ervoor kiezen als u de sleutels van de server niet wilt behouden of niet meer nodig heeft.

Wolkenkrabber

Als u vermoedt dat er tijdens de verzending met uw e-mails kan worden geknoeid, kunt u dergelijke incidenten voorkomen door DKIM-records op Skysnag te genereren. Deze free of charge software is ideaal voor het genereren van publiek-private sleutelparen die kunnen worden gebruikt om e-mails digitaal te ‘ondertekenen’.

Wolkenkrabber

Nadat u de domein- en selectornamen hebt ingevoerd, moet u de sleutellengte kiezen tussen 1028, 2048 en 4096. Vervolgens maakt de software een recordwaarde, privésleutel, openbare sleutel en subdomeinnaam.

Voor further privateness wordt de privésleutel standaard verborgen gehouden. Om het te bekijken, moet u op de knop Toon sleutel klikken. Bovendien ondersteunen al deze gegevens een kopie met één klik.

Netcore

Met de DKIM-recordgeneratortool van Netcore kunt u een nieuwe set openbare en privésleutels verkrijgen. De platforminterface vereist dat u uw werkende e-mailadres, domeinnaam en sleutelkiezer invoert en de sleutelhashlengte selecteert.

Netcore

De beschikbare opties voor de tekenlengte van de coderingssleutel zijn 1024, 1280, 1536, 1792 en 2048. Netcore genereert afzonderlijk openbare en privésleutels die u kunt kopiëren met kopieerknoppen met één klik.

DWANA

DVANA gelooft in het snel en eenvoudig maken van het DKIM-sleutelgeneratieproces. Daarom kunt u nauwkeurige sleutels of data genereren voor de Microsoft Workplace 365-integratie met DKIM. Houd er rekening mee dat dit platform alleen het genereren van Workplace 365 DKIM ondersteunt.

DWANA

Hier moet u uw standaarddomein en de aangepaste domeinnaam toevoegen. Vervolgens komt het met de sleutels die u in de DNS moet invoeren.

Conclusie

Nu u weet welke de beste DKIM-recordgenerators zijn, kunt u ze allemaal uitproberen om uw marketing- en promotie-e-mails te verifiëren.

E-mailserviceproviders die beveiliging op bedrijfsniveau gebruiken, overwegen e-mails zonder DKIM om spoofing- of phishing-e-mails huge te leggen. Bedrijven kunnen uw e-mail daarom niet ontvangen tenzij u een DKIM-handtekening gebruikt.

Tegenwoordig gebruiken sommige premium en free of charge e-mailserviceproviders ook beveiligingsmaatregelen om phishing-e-mails te blokkeren. Deze e-mailservers blokkeren voornamelijk e-mails die geen geldige DKIM-handtekeningkop tonen.

Als u dus een zeer lage e-mailbezorgbaarheid ervaart, kunt u overschakelen naar DKIM-authenticatie door DKIM-records te maken met behulp van de bovenstaande instruments.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze beste URL-scanners om te weten of URL’s in een e-mail- of websitepagina veilig zijn om te bezoeken.

Rate this post
Leave a Comment